Je bent in de leeromgeving van Mariëlle Tromp

Privacyverklaring

Ik ga om met jouw gegevens zoals ik ook wil dat anderen met mijn gegevens omgaan: Zeer zorgvuldig!

Privacyverklaring Mariëlle Tromp

Mariëlle Tromp is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan mij verstrekt.

Mariëlle Tromp
Ligusterhage 26
9408 EK  Assen
marielle@marielletromp.nl
06-15217661

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.marielletromp.nl en de leeromgeving op www.zorgverlener.training, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, mail dan naar marielle@marielletromp.nl 

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten laat je (persoons)gegevens achter. Mariëlle Tromp vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld maandelijkse updates te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Mariëlle Tromp verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de websites en van de producten / diensten die je afneemt. In alle gevallen vraag ik alleen die persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een goede dienstverlening:

  • voornaam
  • achternaam
  • geslacht
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • geboortedatum
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website
  • gegevens over jouw activiteiten op de website
  • bedrijfsnaam
  • bankrekeningnummer

Doeleinden

Mariëlle Tromp verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • zodat je producten en diensten kan bestellen en betalen via de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Mariëlle Tromp is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Mariëlle Tromp heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Mariëlle Tromp ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Mariëlle Tromp bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

  • Websitedata zijn maximaal 3 jaar inzichtelijk.
  • Mariëlle Tromp bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).
  • Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan ontvang je per direct geen mailingen meer. Je gegevens blijven nog maximaal 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Mariëlle Tromp verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Mariëlle Tromp gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boekhoudkantoor. 

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Mariëlle Tromp in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Mariëlle Tromp voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mariëlle Tromp gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Mariëlle Tromp jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Mariëlle Tromp hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat er op maat gemaakte content en advertenties kunnen worden aangeboden. 

Active Campaign

Mariëlle Tromp gebruikt Active Campaign voor het versturen van e-mails. Als je bijvoorbeeld een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij Active Campaign.

Active Campaign houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Mariëlle Tromp bijvoorbeeld of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Mariëlle Tromp cookies. Mariëlle Tromp heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Mariëlle Tromp stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marielle@marielletromp.nl

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Mariëlle Tromp de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Mariëlle Tromp.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Assen, 20 december 2021

Marielle Tromp
  • Ik help zorgprofessionals te doen wat er voor hen toe doet. 
  • Meer voldoening en meer resultaat, met meer gemak. 
  • Door training, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 
KvK: 01170316
Btw: NL001415417B39
Vestiging: Ligusterhage 26, 9408 EK  Assen

© Mariëlle Tromp 2010 - 2022